Chantal Evers

Chantal Evers

directeur/eigenaar

06 – 42 74 02 62

Patrick Riet

Patrick Riet

community manager

06 – 21 82 51 66

 
De Communicatiewinkel bestaat naast de ruim 60 aangesloten zelfstandig communicatieprofessionals uit een klein bureauteam, dat de ZZP-ers en opdrachtgevers op alle vlakken faciliteert:

Chantal Evers (directeur/eigenaar)

Chantal Evers heeft de Communicatiewinkel 1 maart 2011 overgenomen van oprichtster Mascha Damen, die het bedrijfsconcept in 2001 heeft ontwikkeld. Chantal komt van origine uit het communicatievak. Na haar laatste baan als manager Communicatie bij een commerciële omroep is Chantal in 2004 als zelfstandig ondernemer gestart met interim-bureau four months (gespecialiseerd in zwangerschapsvervanging). Met de Communicatie- winkel wil zij zelfstandig communicatieprofessionals een intelligent platform bieden om vanuit hun eigenheid, vakmanschap en ondernemerschap samen te werken, kennis en ervaringen te delen, zichzelf te ontwikkelen en te groeien, om zo (nog) succesvoller en onderscheidener te zijn. Voor opdrachtgevers is de Communicatiewinkel een uniek concept om rechtstreeks met zorgvuldig gescreende communicatieprofessionals te werken.

Patrick Riet (community manager)

Patrick Riet komt van oorsprong uit de financiële dienstverlening, waarbinnen hij zowel als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt als als formulemanager bij een grote franchiseorganisatie. Zijn enthousiasme, zijn talent om mensen te verbinden en zijn rijke ervaring in het begeleiden van zelfstandig ondernemers zijn van grote waarde voor de Communicatiewinkel. Als bureaumanager is hij onder meer verantwoordelijk voor: acquisitie, commerciële samenwerkingsverbanden, de organisatie van kennissessies/bijeenkomsten, de communicatie richting en het faciliteren van de aangesloten communicatieprofessionals.