Yasmina Parodi - YAS I Scherp in strategie & efficiënt in uitvoering. Omgevingscommunicatie, co-creatie, verandercommunicatie en marketingcommunicatie.

Op zoek naar een oplossingsgerichte allround communicatieadviseur? Een adviseur die denkt én doet? Iemand met gevoel voor verhoudingen én humor? Een vakvrouw die zelfstandig én in multidisciplinaire teams kan samenwerken? Een enthousiaste meewerkend voorvrouw? Neem contact met mij op. Ik maak graag kennis met jou en jouw opgave!

Advies

Voor grote of kleine projecten geef ik je strategisch en uitvoeringsadvies. Indien nodig help ik bij de ontwikkeling en uitvoering van communicatiemiddelen en -activiteiten.

lees verder
Creatie

Bureauselecties en creatieontwikkeling begeleid ik voor opdrachtgevers en houd hierbij kwaliteit en prijs goed in het oog.

Interim

Als communicatiemanager werk ik aan kort en langer lopende projecten. Altijd vanuit concrete plannen met een strategische basis. Teams jaag ik graag aan en maak hen communicatiebewust. Ik schakel gemakkelijk tussen management en uitvoering.

recente opdrachten

Ontwerp en begeleiding co-creatieproces Gebiedsvisie A12 eo, gemeente Zoetermeer I Inhoudelijk vormgeven stakeholderbijeenkomst en dagvoorzitter, Wooninc Eindhoven I Campagnemanager co-creatie Economisch Actieplan, gemeente Zoetermeer I Communicatieadviseur Windpark Drentse Monden - Oostermoer I Omgevingsmanager Máximabrug, Mobilis-TBI
mijn contactgegevens