Theo van der Meer - Creatieve PR strateeg

Met meer dan 20 jaar ervaring als partner bij een van de bekendere PR bureaus van Nederland ben ik een creatieve PR strateeg. Vanuit mijn huidige pr unit adviseer merken en organisaties over hun pr beleid en voer dat waar nodig ook uit.

Advies

Als creatieve PR strateeg adviseer ik merken en organisaties over hun pr beleid. Met Pradd (zo heet mijn eenmansbureau) voeg je op maat en tijdelijk een PR bureau toe aan jouw communicatieafdeling. Daar waar het kan, worden onderdelen van de uitvoering van de PR door je eigen mensen gedaan. Ik ondersteun ze met mijn specifieke PR kennis en ervaring.

lees verder
Creatie

Net even die andere insteek van een persbericht, een uitgekiende mediabenadering, creatieve visuele ondersteuning van je boodschap of een slimme mix van owned, earned en paid media.

Coaching

Heeft jouw communicatieteam geen senior ervaring op pr gebied maar wel junior of medior medewerkers? Dan vind ik het leuk om de pr strategie uit te zetten en de medewerkers zelf de uitvoering te laten doen. Ik kan dan coachen zodat ze snelle stappen maken in hun ontwikkeling.

recente opdrachten

Opdrachtgevers waarvoor ik momenteel werk: Knab, Geldshop, ixorg, Hersenstichting, Old Amsterdam, Maaslander, Rebel, WePayPeople, onna-onna en Tulp Hypotheken.
mijn contactgegevens