Ronald Jas - Maakt meerwaarde van maatschappelijke organisaties zichtbaar

Ik werk ruim 20 jaar als communicatieadviseur voor non-profitorganisaties en wetenschappelijke instellingen en vanaf 2007 als freelancer. Ik help mee de maatschappelijke waarde van die organisaties zichtbaar te maken door een naar buiten gericht communicatiebeleid en door medewerkers te trainen in het enthousiast uitdragen van die waarde middels teksten, beelden en presentaties. Het begrijpelijk maken van complexe kennis en informatie is de rode draad in

Advies

Ik geef communicatieadvies over corporate communicatie, online/offline communicatiemiddelen en mediagebruik. Ik adviseer met name non profit organisaties over hun communicatiestrategie en het daarvoor benodigde instrumentarium. Ik voer regelmatig (interim) communicatieprojecten uit en ontwikkel ook maatschappelijke campagnes.

Coaching

Ik geef individuele en groepstraining in presentatie- en gesprekstechnieken en woordvoering/omgaan met media. Ik doe dit o.a. voor academici, inhoudsdeskundigen en andere kennisprofessionals, werkzaam in non-profit organisaties. Alle trainingen zijn in company te organiseren.

Interim

Ik voer regelmatig projecten in opdracht uit als (interim) projectleider. Ook word ik regelmatig gevraagd bij uitval of overbrugging. Ik vul interimopdrachten uit op zowel uitvoerend als managementniveau.

recente opdrachten

Squash Bond Nederland - Samenwerkende Hersenletselverenigingen (SHV) - NISB - ElroyCom - Meander Omnium - Politie Rotterdam Rijnmond - Nederlandse Vereniging voor Kinderartsen (NVK) - NISB - CG-Raad e.a. - VCP - Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie - Koninklijk Verbond van Grafisch Ondernemers - Trimbos Instituut - FCB
mijn contactgegevens