Noortje Peek - Allround interim senior communicatieadviseur

Mensen en organisaties ondersteunen in hun communicatie, met oog voor de mens. Ik werk als interim communicatieadviseur bij (inter)nationale organisaties in de farma, industrie, technologie, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties en (semi-)overheid. Mijn hart en mijn kracht is mensen raken en bewegen, aanjagen van interne veranderingen, communicatief maken van de organisatie en managen van de reputatie.
Interne en verandercommunicatie. Project-, marketing- en corporate communicatie.

Advies

Allround senior communicatieadviseur met >15 jaar ervaring aan B2B communicatie en interne communicatie (ook bij verandering). Ik combineer mijn communicatieachtergrond met ervaring in ontwikkelingsprocessen.

Coaching

Stel, de samenwerking met andere afdelingen loopt niet lekker. Na reorganisatie of fusie zit er (oude) pijn. Of je wilt de afdeling Interne Communicatie upgraden: van middelenmakers naar adviseurs met kennis van zaken. Dan kan ik ondersteunen en teams begeleiden naar een andere manier van (samen)werken. “Noortje is zichzelf, altijd en overal. Zo ook bij onze woningcorporatie.

lees verder
Interim

In dienst van YACHT en Bex*communicatie werd ik veel gedetacheerd bij (inter)nationale organisaties in de farma, industrie, technologie, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties en (semi-)overheid. Daarbij verlies ik de politiek, de positie van de bestuurder en andere programma eigenaren niet uit het oog.

lees verder
Tekst

Advies bij de realisatie van programma’s en activiteiten. Inclusief de ambachtelijke en creatieve kant van het vak. Met concepten die verwoorden, verbeelden en het verschil maken.

recente opdrachten

Aspen Pharma | Synfra (samenwerkingsverband Brabant Water, DELTA Netwerkgroep, Endinet, Enexis, Waterleidingsmaatschappij Limburg, Reggefiber en Ziggo)| Woonbedrijf | MSD Animal Health| High Tech Campus Eindhoven | Philips Healthcare | ASML | Interpolis | Brainport
mijn contactgegevens