Marga Stegeman - Online communicatieadvies | Contentstrategie en -organisatie | Projectmanagement. Zet complexe vraagstukken om in praktische oplossingen.

Betrokken communicatieadviseur en projectmanager met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van online communicatie, contentstrategie en -organisatie. Houdt van inhoud. Zet met plezier complexe communicatievraagstukken om in praktische oplossingen. Stuurt met energie en vasthoudendheid projecten tot een goed eindresultaat.

Advies

Adviseur met een duidelijke visie en een tikkeltje eigenwijs. Ontrafelt ingewikkelde materie, maakt probleemstellingen helder en weet deze begrijpelijk te presenteren. Door te spiegelen en kritisch te blijven geeft ze veel terug aan de opdrachtgever, die daardoor zijn/haar beeld scherper krijgt. Helpt zo de opdrachtgever om weloverwogen beslissingen te nemen.

lees verder
Interim

Brengt projecten in beweging. Inventariseert, onderzoekt en voert uit 'met de voet tussen de deur'. Geeft inhoud aan strategie en zoekt naar creatieve oplossingen. Houdt de opdrachtgever goed aangehaakt. Is inzetbaar als projectmanager in online projecten, contentmanager of communicatieadviseur. Heeft oog voor inhoud, proces en de organisatie van communicatie

Tekst

Contentmanager, webredacteur, social media redacteur en eindredacteur van corporate magazines, brochures en jaarverslagen. Vertaalt (kern)boodschappen in aantrekkelijke content, rekening houdend met vindbaarheid en usability. Schrijft gericht op de doelgroep en passend bij het medium.

recente opdrachten

Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek - Ministerie van Financiƫn
mijn contactgegevens