Livia de Metz - tekstschrijver | communicatieadviseur | coördinator | organisator | hoofd- en eindredacteur | brengt u graag verder dan u denkt te komen

Tekstschrijver en communicatieadviseur in één professional. Denken en doen. Ruim twintig jaar ervaring, altijd bevlogen; ik breng mijn opdrachtgevers liefst verder dan ze denken te komen. Dat is het leukst! Hands on mentaliteit, op zoek naar het beste resultaat. Want dat telt. Gebakken lucht telt niet mee.

Advies

Mijn werk als tekstschrijver heeft vaak veel met advisering en/of publiciteit te maken. Zo ontwikkelde ik voor verschillende evenementenorganisaties projectbeschrijvingen in het kader van subsidieaanvragen, die meestal werden gehonoreerd. Conceptontwikkeling op het slappe koord. Voor tal van startende of gevorderde ondernemers schreef ik de teksten voor hun bedrijfswebsites.

lees verder
Interim

Als zelfstandige communicatieprofessional ben ik uiteraard gewend om op rijdende treinen te springen. En ben ik ook gewend aan snel en soepel samenwerken in teamverband. En aan een beetje boel actie. Bij u op locatie? Geen probleem!

Tekst

Vaak ben ik als tekstschrijver ook adviseur, maar niet altijd. Zo was ik als co-coördinator en -redacteur nauw betrokken bij de productie van het boek ‘Onze Stad Den Haag’ in 2011 (16 medewerkers). Herschreef ik in allerijl teksten van kandidaat-Tweede Kamerleden in het vereiste format. Soms ben ik speech- of ghostwriter.

lees verder
mijn contactgegevens