Leta Hoeve - Communicatieadviseur | Interim | Liefde voor tekst en social media |

Als interim communicatieadviseur werk ik met passie voor communicatie en aandacht voor mensen. Mijn aanpak is enthousiast en persoonlijk. Ik werk zo’n 15 jaar als allround communicatieadviseur en heb brede ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers in verschillende sectoren (o.a. in de bouw- en infrastructuur, bij de overheid en non-profitorganisaties). Ik ben een denker en een doener met liefde voor tekst en social media. Kernwoorden: gedreven, hands on, oplossingsgericht, flexibel, betrouwbaar en met oog voor

Advies

Leta Hoeve is een tactisch adviseur. Zij combineert haar kennis en ervaring met een groot empatisch vermogen en een fijn ontwikkeld gevoel voor verhoudingen.

Interim

Leta Hoeve werkt graag kortere of langere tijd ad interim. Ze is snel up & running, beweegt zich soepel in nieuwe (ook politiek-complexe) organisaties, ontmoet graag nieuwe mensen en werkt gemakkelijk samen.

Tekst

Leta Hoeve heeft een vlotte pen, schrijft makkelijk leesbare teksten en heeft 'n scherp oog voor detail. Ook vindt ze het leuk om de totstandkoming van tekstproducties te coördineren of de eindredactie van teksten te verzorgen.

recente opdrachten

Nederlandse Spoorwegen - Arrow Jazz FM - Landschap Erfgoed Utrecht
mijn contactgegevens