Karin Hornstra - Adviseur Virtual Classrooms, online trainen en interactieve webinars

Ik ben een online trainersadviseur die experts, trainers, trainingsbureaus en organisaties adviseert en ondersteunt bij het online delen van kennis.
Instrumenten die je daarbij in kunt zetten zijn online academies, virtual vlassrooms, webinars, online communities en vele andere tools.

Advies

Het toevoegen van een online trainingsaanbod, of het inzetten van bijvoorbeeld webinars vraagt om goede afwegingen en keuzes. Ik adviseer, ik train, ik faciliteer en ondersteun bij het ontwikkelen en inrichten van online leeromgevingen, Virtual Classrooms, webinars en e-learning.

Creatie

Online trainen is een vak. Ik ontwikkel praktische online programma's en trainingen voor trainers en coaches die minder willen reizen, een groter bereik willen hebben voor hun trainingen en die via online programma’s, of in een virtual classroom trainingen willen geven of kennis willen delen.

lees verder
Coaching

Organisaties en professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van online zichtbaarheid, online kennis delen en nieuwe verdienmodellen, begeleid ik als online business coach intensief bij het realiseren van hun doelstellingen. Ook coach ik professionals bij het ontwikkelen en geven van (interactieve) webinars. Het gaat hierbij om de keuze van software, de techniek en de uitvoering.

recente opdrachten

Offenberg - Regieorgaan-SIA - PS-academy - Simone Levie - Brandwondenstichting
mijn contactgegevens