Joke Dijkstra - senior communicatieadviseur

Ik werk vooral voor overheidsorganisaties en vrijwel altijd op projectbasis. Samen met een projectleider en de andere projectleden geef ik vorm aan de communicatie met de omgeving en de interne partijen. Daarbij verlies ik de politiek, de positie van de bestuurder en andere projecteigenaren nooit uit het oog. Ook waak ik voor een frequente afstemming met de communicatie-afdeling, woordvoerders en PA-managers.

Advies

Of ik nu in een interimsituatie of vanuit eigen kantoor voor u aan de slag ga: ik werk vanuit een vooraf besproken en vastgesteld communicatieadvies. Daarin bespreken we de doelen van de opdrachtgever en de manier waarop communicatie een bijdrage kan leveren aan het bereiken van die doelen. Ik ben een realist: ik beloof geen gouden bergen als vooraf duidelijk is dat we die niet gaan vinden.

lees verder
Coaching

De organisaties waar ik kom beschikken vaak al over een goed uitgeruste communicatieafdeling. Toch mist daar soms iets: durf, daadkracht, visie. Met plezier coach ik collega's op de route naar meer stevigheid, een eigen visie op het vak en naar een persoonlijke inbreng in communicatietrajecten. Niet zelden volgt daaruit een opleidingswens.

lees verder
Interim

Het liefst zit ik bij de opdrachtgever op kantoor. Daar maak ik alles mee wat speelt en wat, ook al denkt u misschien van niet, invloed kan hebben op uw communicatievragen en -doelen. Ik word collega van de medewerkers, teamlid of projectlid. Tegelijkertijd blijf ik de buitenstaander die van buiten naar binnen kijkt, de buitenwereld vertegenwoordigt en van daaruit samenwerkt.

mijn contactgegevens