Fia Sanders - Gedrag en communicatie

Ik help projectleiders en managers uit de sociale sector om mensen in beweging te krijgen, want gedrag veranderen is lastig. Mensen denken vaak niet na of zitten in de weerstand. Door kennis uit de gedragswetenschappen toe te passen, help ik je de juiste communicatiestrategie te vinden en uit te voeren.

Advies

Herken je dit? Je wilt mensen in beweging krijgen, maar jouw Informatie en ijzersterke argumenten lijken totaal niet binnen te komen. Ze veranderen niets aan hun gedrag. Je herhaalt je boodschap nog eens, maar het probleem is dat ze werkelijk niet ontvankelijk zijn. Ik kan je helpen de vinger op de zere plek te leggen en gedrag een zetje in de goed richting te geven.

Interim

Ik ben een typische denker en doener die collega’s snel het gevoel geeft dat ik er al maanden zit. Ik lever mijn constructieve bijdrage door resultaten te laten zien. Mijn collega’s maak ik met alle plezier wat wijzer op het gebied van gedragsbeïnvloeding. Ik ben goed thuis in interactief beleid, web, redactie en sociale media.

Tekst

Als afgestudeerd taalbeheerser ligt het voor de hand dat ik veel gedaan heb aan schrijf- en redactiewerk. Met een stevige basis op het gebied van argumentatie en logica ben ik in staat moeilijke materie makkelijk te maken. Mijn kracht is de toegankelijk opbouw van een tekst en een heldere schrijfstijl.

recente opdrachten

Bewijskragt - 13 gemeenten in Zaanstreek, Waterland, IJmond - HVC
mijn contactgegevens