Annemieke Bol - Ik help zorgorganisaties om zich beter te profileren met een uitgekiende communicatie- en social media aanpak

Bent u op zoek naar communicatie-expertise in de zorg? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help zorgorganisaties om zich beter te profileren met een uitgekiende communicatie- en social media aanpak. De ontwikkelingen in de zorg volgen elkaar in een razend tempo op. Zorgorganisaties moeten met elkaar concurreren in de slag om de cliënt. Vrijwilligers en mantelzorgers worden steeds belangrijker. De transformatie van het sociaal

Advies

Ervaren adviseur op het gebied van (marketing)communicatie, social media en evenementen. Inzetbaar voor strategisch advies en ondersteuning of advies in de vorm van een goed doortimmerd communicatieplan. Ook als u professioneel aan de slag wilt met Social Media of advies wilt hoe u Social Media kunt verankeren in uw communicatie kunt u bij mij terecht.

lees verder
Coaching

Bent u op zoek naar een sparringpartner voor uw communicatieactiviteiten? Hebt u behoefte aan een coach om u en/of uw medewerkers te begeleiden in het starten en professionaliseren van Social Media-activiteiten? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Interim

Zoekt u iemand die snel inzetbaar is op uw communicatieafdeling bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschapsverlof of om bepaalde pieken op te vangen? Als ervaren communicatieprofessional ben ik flexibel inzetbaar en in staat om me snel in te werken. Daardoor kan ik snel op een afdeling ‘meedraaien’ of een specifiek communicatieproject voor u opzetten, aansturen en/of uitvoeren.

lees verder

recente opdrachten

Workshops Social Media - Gemeente Utrechtse Heuvelrug - In voor zorg!
mijn contactgegevens