Hartelijk dank voor je interesse in de Communicatiewinkel. Dagelijks helpen wij opdrachtgevers met het vinden van de juiste communicatieprofessional voor uiteenlopende communicatievraagstukken op het gebied van: coaching/training, advies, tekst, interim en creatie. Een langerlopende interim-opdracht, een kort adviesvraagstuk, een tekst- of designopdracht: vertel ons wat je zoekt en dan gaan wij voor jou op zoek naar de beste match binnen de Communicatiewinkel.
 
LET OP: aan de Communicatiewinkel zelf betaal je voor deze service niets! Je betaalt alleen de ZZP-er rechtstreeks het afgesproken uurtarief. Dus bij ons betaal je geen bemiddelingsfee of extra marge bovenop het tarief dat de ZZP-er uiteindelijk ontvangt!

Alle financiële en contractuele afspraken maak je rechtstreeks met onze aangesloten ZZP’ers

De toegevoegde waarde van de Communicatiewinkel is het bijelkaar brengen van onze 60 zorgvuldig gescreende (senior) communicatieprofessionals (ZZP’ers) en bedrijven. Ons recept is simpel: heb je een opdracht voor een van onze communicatieprofessionals? Dan brengen wij jou rechtstreeks in contact met de aangesloten communicatieprofessionals, die voldoen aan het gevraagde profiel. Je maakt vervolgens zelf met de ZZP-er alle financiële en contractuele afspraken. Daarin is de Communicatiewinkel geen partij. Wel zo transparant. Er is geen ingewikkeld concurrentiebeding en er gelden geen beperkingen ten aanzien van bijvoorbeeld verlengingen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar hebt dus zelf alles in de hand en kan zo flink op kosten besparen!

Hoe werkt het?

Wij kennen als geen ander de ruim 60 senior communicatieprofessionals (ZZP’ers) die bij de Communicatiewinkel zijn aangesloten. Heb jij een opdracht die je graag wilt neerleggen bij een gekwalificeerde communicatieprofessional? Laat ons de details en eisen weten en dan gaan wij voor jou op zoek naar de beste match binnen de Communicatiewinkel:

–  Wij stemmen met jou de inhoud van de opdracht af en de eisen/wensen t.a.v. de professional
–  Wij stellen jou 1 of meer professionals voor, die aansluiten op het gevraagde profiel en voldoen aan de gestelde eisen.
–  Jij maakt hieruit een selectie en benadert rechtstreeks de door jou geselecteerde professional(s) voor een nadere kennismaking.
–  Jij maakt vervolgens zelf afspraken met de professional over uurtarief en contract.

 
Kortom… bij ons betaal je geen bemiddelingsfee of extra marge bovenop het tarief van de ZZP-er!
 
Ik heb een opdracht voor een communicatieprofessional