Wat is de Communicatiewinkel? En wat bieden wij opdrachtgevers?

De Communicatiewinkel is een landelijk samenwerkingsverband van ruim 60 senior communicatieprofessionals met ervaring in uiteenlopende branches en binnen diverse communicatiedisciplines. Alle aangesloten communicatieprofessionals zijn zelfstandig ondernemer. Dagelijks helpen wij opdrachtgevers met uiteenlopende communicatievraagstukken op het gebied van: coaching/training, advies, tekst, interim en creatie. Je kan dus bij ons een ervaren interimmer vinden, maar ook bijvoorbeeld een compleet (multidisciplinair) team voor een groter project. Wij zijn in dat geval vergelijkbaar met een fullservice communicatiebureau, maar dan veel flexibeler en zonder (hoge) overheadkosten. Heb jij een opdracht voor (een van) onze communicatieprofessionals? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66).

Minder kosten door rechtstreeks cont(r)act met de aangesloten ondernemers

Ons recept is simpel: via de Communicatiewinkel brengen wij je rechtstreeks in contact met de aangesloten zelfstandig communicatieprofessionals, die voldoen aan het gevraagde profiel. Je maakt vervolgens zelf met de zelfstandig ondernemer alle financiële en contractuele afspraken. Daarin is de Communicatiewinkel geen partij. Wel zo transparant. Er is geen ingewikkeld concurrentiebeding en er gelden geen beperkingen ten aanzien van bijvoorbeeld verlengingen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar hebt dus zelf alles in de hand en kan zo flink op kosten besparen. Meer weten? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66).

Zorgvuldig gescreend dus gegarandeerde kwaliteit

De Communicatiewinkel heeft kwaliteit in de schappen. We hanteren een strenge selectieprocedure op basis van referenties, kennis, opleiding, ervaringsjaren en persoonlijkheid. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers garanderen dat ze kwaliteit in huis halen.

Altijd verzekerd van een back-up

De aangesloten communicatieprofessionals vormen een netwerk van vakgenoten, waardoor ze elkaar kunnen inschakelen voor aanvullende expertise of bijvoorbeeld bij ziekte. Opdrachtgevers zijn dus altijd verzekerd van een back-up.

Up-to-date kennis door permanente educatie en kennisdeling

De Communicatiewinkel investeert actief in kennisontwikkeling. We bieden de aangesloten communicatieprofessionals een uitgebreid programma van workshops en netwerkbijeenkomsten. Voor de verdere professionalisering van de Communicatiewinkel en het vergroten van de deskundigheid van de aangesloten zelfstandigen hebben wij bovendien een Raad van Experts samengesteld. Deze Raad bestaat uit gepassioneerde en gedreven vakexperts, die hun sporen in het marketing- en communicatievakgebied ruimschoots hebben verdiend: Erik Reijnders, Annemarie Mars, Guido Rijnja, Ben Warner en Betteke van Ruler. Samen met deze Raad van Experts zijn wij continu bezig om actief actuele thema’s in het vak te benoemen, te bespreken en uit te dragen.

Wat bieden wij de aangesloten ondernemers?

De Communicatiewinkel biedt de aangesloten ondernemers een intelligent platform om vanuit hun eigenheid, vakmanschap en ondernemerschap samen te werken, kennis en ervaringen te delen, zichzelf te ontwikkelen en te groeien, om zo (nog) succesvoller en onderscheidender te zijn. Ben jij een zelfstandig communicatieprofessional en op zoek naar een collegiaal en ondernemend netwerk? Sluit je bij ons aan!

Een professional nodig?

Plaats jouw opdracht in ons netwerk en vind de juiste match. Meer weten? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66)!