Je hoort de laatste tijd steeds meer over LEGO SERIOUS PLAY. Wat is dat nou toch?
 
10 april jl. gaven winkelcollega’s Daniëlle Zuiderwijk en Annemieke Mintjes een interactieve webinar over deze effectieve methodiek om vraagstukken op te lossen!

LEGO® SERIOUS PLAY®

Zie je bij een bijeenkomst, intake, brainstormsessie of een project ook graag 100% deelname en inbreng van alle aanwezigen, een gedragen besluit, hoge betrokkenheid, goede samenwerking én resultaat? Ga dan aan de slag met LEGO® SERIOUS PLAY®.
Bij LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) is iedereen gelijkwaardig, iedereen doet mee. Iedereen brengt kennis in en draagt ideeën bij om tot een oplossing te komen. Een oplossing voor een vraagstuk op het gebied van bijvoorbeeld strategie, visie, teambuilding, innovatie of persoonlijke ontwikkeling.
 
Je handen bouwen modellen voor wat je denkt, voelt, weet; bewust en onbewust. Het eindresultaat van een workshop LSP is een gezamenlijk LEGO® bouwwerk met bijbehorend verhaal, het antwoord op het gestelde vraagstuk. De betrokkenheid is groot, omdat er een ‘stukje van iedereen’ in het eindresultaat zit; en betrokkenheid heb je nodig om met het eindresultaat aan de slag te gaan.
 
Behalve het resultaat is de weg ernaartoe net zo belangrijk. Een LEGO® SERIOUS PLAY® workshop levert namelijk altijd nieuwe inzichten, teamspirit, creativiteit en plezier op. LEGO® SERIOUS PLAY®
 
Heb je de webinar gemist, klik op onderstaande afbeelding en kijk de gehele webinar terug. Als je vragen hebt, maar gerust naar de gecertificeerde trainers via danielle@trema.nl of annemieke@mintjesenco.nl