De Zelfstandige Professionals uit de Communicatiewinkel zijn op vele vlakken en bij diverse opdrachtgevers inzetbaar en actief. De 1 met meer, de ander met minder ruimte in de agenda. En uiteraard verschilt dat per moment.

 

Charlotte, Marc en Daniëlle hebben aangegeven op dit moment ruimte in hun agenda te hebben voor nieuwe uitdagingen. En uiteraard zoals dat voor een iedereen uit de winkel geldt: ieder op zijn of haar specialisme. Onderstaand vertellen onze 3 collega’s waar zij graag hun agenda voor jou mee vullen.

 

 

Charlotte Verhees.

Datalekken, sterke wachtwoorden, ransomware: wat moeten je medewerkers zoal weten over cybercriminaliteit? Hoe maak je ze weerbaar? Voorkom dat je kroonjuwelen in verkeerde handen vallen. Interne communicatiespecialist Charlotte Verhees weet alles over securitycommunicatie. Nu beschikbaar voor 3 dagen per week. Voorkeur voor regio Nijmegen. Check & act, voor het te laat is. (klik hier voor Charlotte haar profiel)

 

 

Marc do Amaral

Hoe maak je de nieuwe strategie relevant voor frontlijn medewerkers? Waar haal je ideeën voor vernieuwing en innovatie vandaan? Hoe krijg je zicht op de obstakels die verandering belemmeren? Hoe zorg je dat mensen frank en vrij hun mening geven en ideeën delen? Door medewerkers serieus te betrekken. Als specialist in dialoog-gedreven interne communicatie ontwerp en begeleid ik strategische conversaties. Binnen het leiderschapsteam, organisatiebreed en alles daar tussenin. (klik hier voor Marc zijn profiel)

 

Daniëlle Zuiderwijk 

“Kleurrijk persoon heeft ruimte voor kleurrijke opdracht(en) als: Sparringpartner om je ideeën tegenaan te houden. Communicatieadviseur, procesbegeleider bij de ontwikkeling van digitale media. Kameleon als lijm, motivator, begeleider voor je (agile) team. Facilitator LEGO® SERIOUS PLAY® om vraagstukken op het gebied van o.a. visie, innovatie, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en strategie op te pakken. Voor korte opdrachten en voor projecten van 1 tot 2,5 dag per week.” (klik hier voor Daniëlle haar profiel)

 

 

Weet je eigenlijk wel dat 

  • – je rechtstreeks met deze 3 en alle andere professionals uit de winkel kunt schakelen?
  • – je zelf je tarief- en andere afspraken met hen kunt maken?
  • – de betalingen rechtstreeks tussen jou en onze collega geschieden?
  • – er dus geen ‘verborgen’ marges in het tarief zitten?
  • – er dus ook geen verlenging- en/of concurrentiebedingen van toepassing zijn?
  • – als je meer wilt weten je hier kunt klikken voor meer informatie?

Kortom,  aan de Communicatiewinkel zelf betaal je voor deze service niets! Je betaalt alleen de Zelfstandige Professional rechtstreeks het afgesproken uurtarief. Dus bij ons betaal je geen bemiddelingsfee of extra marge bovenop het tarief dat de Zelfstandige Professional uiteindelijk ontvangt!

BewarenBewaren

BewarenBewaren