De Communicatiewinkel is een netwerk van en voor zelfstandige communicaties-experts. Naast het delen van elkaars expertise en kennis zorgt collegiale verbinding voor meer kracht, zowel individueel als collectief. “samen sterk”
 
Naast de reeds aanwezige kennis is aanvoer van nieuwe essentieel. De wereld beweegt, en daar beweegt de Communicatiewinkel uiteraard maar al te graag in mee. Met Beeckestijn Business School uit Leusden is een belangrijke kennispartner in huis gehaald. Beide partijen slaan de handen ineen om de aangesloten communicatie-experts van de nieuwste kennis en ontwikkelingen te voorzien. Zo onderscheiden zij zich niet alleen in de markt, maar ook hun opdrachtgevers.
 
Het startsein wordt gegeven op 3 juli as. met een informatieavond voor de aangesloten experts. Maar op de achtergrond wordt hard gewerkt aan de laatste details van het programma voor het komende half jaar.
 
Ben jij een zelfstandige communicatie-experts? En wil je ook meebewegen met actieve en ervaren collega’s? Neem dan contact op met Patrick Riet, patrick@communicatiewinkel.nl of 06-21825166.