Tijdelijk extra capaciteit nodig vanwege een groot project? Een interim communicatieadviseur (senior) of communicatiemanager nodig ter overbrugging van een sollicitatieprocedure? Of zoek je een ervaren projectleider om een organisatorische en/of strategische verandering door te voeren? Dan ben je bij de Communicatiewinkel aan het goede adres. En een extra voordeel: als opdrachtgever kun je rechtstreeks zaken doen met onze aangesloten ZZP’ers!

Vind bij ons de juiste interim communicatieadviseur/-manager of projectleider 

Onze (senior) communicatieprofessionals hebben jarenlange ervaring als interimmer. Of het nu gaat om adviseren, leidinggeven, het managen van processen of projecten. Ze analyseren snel de situatie in een organisatie, hebben het talent om zaken in gang te zetten, weten hoe ze veranderingen moeten implementeren en hoe ze de beste resultaten moeten bewerkstelligen. Onze interimmers zijn o.a. inzetbaar als:

 

–  interim communicatiemanager
–  interim communicatieadviseur (senior)
–  projectleider

Een interim communicatieprofessional nodig?

Plaats jouw opdracht in ons netwerk en dan zoeken wij voor jou de juiste interim communicatieadviseur (senior), interim communicatiemanager of projectleider. Ons recept is simpel: wij brengen jou rechtstreeks in contact met de aangesloten interim professionals, die voldoen aan het gevraagde profiel. Je maakt vervolgens zelf met de ZZP’er alle financiële en contractuele afspraken. Daarin is de Communicatiewinkel geen partij. Wel zo transparant. Er is geen ingewikkeld concurrentiebeding en er gelden geen beperkingen ten aanzien van bijvoorbeeld verlengingen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar hebt dus zelf alles in de hand en kan zo flink op kosten besparen. Meer weten? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66)!