Communicatie werkt pas als je het tastbaar weet te maken. Als je de vertaalslag maakt van het ‘wat’ naar het ‘hoe’ met bijvoorbeeld grafische vormgeving en creatieve concepten. Ben jij op zoek naar een grafisch vormgever, webdesigner of andere creatieve kracht die je hierbij kan helpen? Dan ben je bij de Communicatiewinkel aan het juiste adres!

Voor de (grafische) vormgeving van al je communicatiemiddelen 

Onze grafisch vormgevers, webdesigners en andere creatievelingen bedenken, realiseren en begeleiden je bij de uitwerking van al je communicatieconcepten en -uitingen:
 
–  vormgeving van drukwerk (zoals brochures, folders, magazines, jaarverslagen, boeken)
–  huisstijl
–  webdesign
–  animaties
–  infographics
–  webvideo
–  bedrijfsvideo

Een ervaren grafisch vormgever, webdesigner of andere creatieveling nodig?

Plaats jouw opdracht in ons netwerk en dan zoeken wij voor jou de juiste match. Ons recept is simpel: wij brengen jou rechtstreeks in contact met de aangesloten creatieven, die voldoen aan het gevraagde profiel. Je maakt vervolgens zelf met de ZZP’er alle financiële en contractuele afspraken. Daarin is de Communicatiewinkel geen partij. Wel zo transparant. Er is geen ingewikkeld concurrentiebeding en er gelden geen beperkingen ten aanzien van bijvoorbeeld verlengingen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar hebt dus zelf alles in de hand en kan zo flink op kosten besparen. Meer weten? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66)!