Coaching kan zowel (vak)inhoudelijk, persoonlijk als procesmatig zijn. Onder (vak)inhoudelijke begeleiding vallen workshops en trainingen. Persoonlijke en procesmatige begeleiding vatten we samen onder de noemer coachingstrajecten.

Workshops en trainingen

Zoek je verdieping op een specifiek onderwerp? Wil je de expertise van je afdeling versterken? Of wil je je medewerkers trainen in bepaalde vaardigheden? Onze ervaren trainers verzorgen diverse vakgerelateerde workshops en trainingen, zoals:

 

–  (crisis)woordvoering
–  mediatraining
–  social media (voor beginners en gevorderden)
–  adviesvaardigheden
–  gespreksvaardigheden
–  presentatietechnieken
–  hoe krijg ik positieve publiciteit/free publicity (speciale trainingen voor MKB)
–  communiceren vanuit je kern (over organisatiecultuur en -identiteit)

Coachingstrajecten

Coaching kan een krachtige bijdrage leveren aan de ontwikkeling van managers of medewerkers. Onze ervaren coaches bieden individuen en teams de volgende begeleiding:

 

–  intervisiebegeleiding (nieuw product!)
–  mediation
–  persoonlijke ontwikkeling
–  talentontwikkeling
–  loopbaancoaching
–  teambuilding
–  persoonlijk leiderschap

Op zoek naar een ander thema of onderwerp?

De thema’s/onderwerpen die we hierboven noemen, zijn uiteraard niet uitputtend. Heb je behoefte aan een training/workshop of coachingstraject over een ander onderwerp? Neem vooral contact met ons op: we helpen je graag verder!

Een ervaren coach/trainer nodig?

Plaats jouw opdracht in ons netwerk en dan zoeken wij voor jou de juiste match. Ons recept is simpel: wij brengen jou rechtstreeks in contact met de aangesloten coaches/trainers, die voldoen aan het gevraagde profiel. Je maakt vervolgens zelf met de ZZP’er alle financiële en contractuele afspraken. Daarin is de Communicatiewinkel geen partij. Wel zo transparant. Er is geen ingewikkeld concurrentiebeding en er gelden geen beperkingen ten aanzien van bijvoorbeeld verlengingen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar hebt dus zelf alles in de hand en kan zo flink op kosten besparen. Meer weten? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66)!