Behoefte aan deskundig communicatieadvies? Even sparren met een ervaren specialist over jouw communicatieplan of -aanpak? Ben jij een generalist en wil je graag advies hebben over een specifiek onderwerp? Dan ben je bij de Communicatiewinkel aan het juiste adres! Je kunt onze senior communicatieadviseurs inzetten voor enkele adviesuren (sparring) of een langerlopend adviestraject (ontwikkeling strategisch beleid).

Zorgvuldig gescreende senior communicatieadviseurs

Onze senior communicatieadviseurs zijn zorgvuldig gescreend en hebben jarenlange ervaring in uiteenlopende branches en binnen diverse communicatiedisciplines. Zij kunnen je gericht helpen bij het ontwikkelen en implementeren van communicatiebeleid, kunnen reeds opgestelde communicatieplannen kritisch tegenlezen of je op een specifiek onderwerp van advies voorzien.

Ervaringsgebieden

Onze senior adviseurs kunnen je helpen met adviesvraagstukken op het gebied van:
 

–  corporate communicatie
–  interne communicatie
–  verandercommunicatie
–  marketingcommunicatie
–  online communicatie/social media
–  publiciteit/PR/woordvoering
–  crisiscommunicatie
–  arbeidsmarktcommunicatie
–  overheidscommunicatie
–  beleidscommunicatie
–  gebiedscommunicatie
–  communicatieonderzoek
–  eventmanagement
Een ervaren adviseur nodig?

Plaats jouw opdracht in ons netwerk en dan zoeken wij voor jou de juiste senior communicatieadviseur. Ons recept is simpel: wij brengen jou rechtstreeks in contact met de aangesloten communicatieadviseurs, die voldoen aan het gevraagde profiel. Je maakt vervolgens zelf met de ZZP-er alle financiële en contractuele afspraken. Daarin is de Communicatiewinkel geen partij. Wel zo transparant. Er is geen ingewikkeld concurrentiebeding en er gelden geen beperkingen ten aanzien van bijvoorbeeld verlengingen. Je bent verzekerd van kwaliteit, maar hebt dus zelf alles in de hand en kan zo flink op kosten besparen. Meer weten? Mail of bel ons gerust (06 – 21 82 51 66)!