Profiel
dsc_5054b-vierk

Annemieke Mintjes

Scrumcoach, Facilitator Storytelling en Lego Serious Play

Wat betekent voor jou in beweging blijven?

“Wij, en de wereld om ons heen, zijn voortdurend in beweging. Toch verzetten veel mensen zich daartegen en proberen ze grip te krijgen op de wereld door alles vast te leggen in procedures en rituelen. Uit ervaring weet ik dat het prettiger is niet te proberen meer controle te krijgen, maar je wendbaarheid te vergroten, en als het even kan mede richting te geven aan verandering. Dat betekent oude gewoontes en manieren van denken loslaten, of beter: anders vastpakken. Er zijn tools en methodieken die organisaties, en de mensen die er werken, helpen hun wendbaarheid, effectiviteit én werkplezier te vergroten, zoals scrum, storytelling en LEGO® SERIOUS PLAY®.

Als coach, trainer of facilitator van die methodieken draag ik er graag mijn steentje aan bij dat mensen in beweging blijven en verandering omarmen. En dat op een manier die vooral ook leidt tot meer werkgeluk. Want wie plezier in zijn of haar werk, voelt zich beter én presteert beter.”

Gewerkt voor

Provincie Fryslân, Woningcorporatie Thús Wonen, Gemeente Ooststellingwerf, Zorggroep Hof & Hiem

Expertises

  • coaching

    Onze coaches en trainers helpen je verder bij de vakinhoudelijke, persoonlijke of procesmatige begeleiding van managers, medewerkers en teams. Denk aan workshops, trainingen of indivduele coachingstrajecten.

Gewerkt met